Sponsor Reklamlar

Sitemiz Sponsor Reklamlar Sayesinde Size Ücretsiz ve Kaliteli Hizmet Vermektedir.
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ] 

19 Haz 2009 [15:28]

Daemon Tools Lite 4.30.4 iNdirme + Kullanımı (Resimli)      Facebook'ta Paylaş
~ Seviyeme Dikkat :) ~
Kullanıcı avatarı
Cinsiyetim: Bay
Takımım: Galatasaray
Burcum: Koç

Indirdiginiz pc oyunlarının Kurulumu :

01 : )) Indirdiginiz oyunun tüm part larını bir klasör içerisinde toplayınız..
Daha sonra indirdiginiz herhangi bir dosyanın üzerini sag tıklayıp Winrar programı ile extract here {Buraya çıkart} seçenegini seciniz..

Resim

02 : )) Olusan yeni klasör içerisindeki dosyanın uzantısına göre kullanacagımız yöntemler degismektedir..

Resim
Eger dosyanın uzantısı :
iso- bwt- cdi- b5t- b6t- cdd- bin- cue- mds- nrg- pdi
ise asagıdaki Daemon Tools programını bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.

Daemon Tools Lite 4.30.4 iNdirme Linki : Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.Üye olmak için TIKLA

Daemon Tools" dan bahsedecegim.Bu program ile harddiskinize kayit etmis oldugunuz cd'leri programin kendi olusturdugu sanal cd sürücülerin içine yerlestirip sanki cd den çalistirir gibi kullana biliyorsunuz,programin en büyük avantaji bir çok ima(.img,.iso vb) dosyasini destekliyor olup ücretsiz olmasi.

DAEMON TOOLS KURULUMU

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Başa Dön Başa Dön

EXTRAORTAM REKLAM ALANI

Konu Ismi : Daemon Tools Lite 4.30.4 iNdirme + Kullanımı (Resimli)

22 Ağu 2009 [00:08]

Cvp: Daemon Tools Lite 4.30.4 iNdirme + Kullanımı (Resimli)      Facebook'ta Paylaş
Kullanıcı avatarı
Takımım: Trabzonspor
Burcum: Akrep

Çok Kaliteli Paylaşım,Teşekkürler

Resim

Cumhuriyetimiz
Hakkında :
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

M.Kemal ATATÜRK

Toplumlar
Hakkında :
Bilim ve Sanat bir kuşun kanadı gibidir.Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur... 'Tavuk toplum', önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz!'... Charles DARWİN

Başa Dön Başa Dön

23 Ağu 2009 [13:08]

Cvp: Daemon Tools Lite 4.30.4 iNdirme + Kullanımı (Resimli)      Facebook'ta Paylaş
Kullanıcı avatarı
Burcum: Aslan

Abi Çok Sağolasın..

Max Payne'yi Kuramamıştım..Dosyaları Bozuk Sannettim..:)

Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.Üye olmak için TIKLA

Diğer Yan Hesabım : tatar07

уαѕιη кανcαя

Resim

Başa Dön Başa Dön

23 Ağu 2009 [13:13]

Kullanıcı avatarı
Burcum: Akrep

Daemon Tools ile Yapamazsan Dvd ye Neroyla Yazabilirsin,Nero'da İso Dosyaları İçin Seçenek vardı diye hatırlıyorum

Resim

Cumhuriyetimiz
Hakkında :
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

M.Kemal ATATÜRK

Toplumlar
Hakkında :
Bilim ve Sanat bir kuşun kanadı gibidir.Bu iki kanadı kullanabilen toplumlar uçar ve özgür olurlar. Uçamayanlar ise tavuk olur... 'Tavuk toplum', önüne atılan bir avuç yemi gagalarken, arkadan yumurtalarının alındığının farkında bile olmaz!'... Charles DARWİN

Başa Dön Başa Dön

07 Eyl 2009 [11:36]

Kullanıcı avatarı
Burcum: Aslan

Yaavn Mesut Abi sağ Tıklayıp sanal CD/DVD Aygıtını Sectım 0 aygıt [F:] bir çoklu ortamda degıl dıo ben

MAX PAYNE2 YI KURCAM ve suna dıkkat ettım max payne yı ındırken 19 da dolum bıtıyo yo ve masaüstüne rar arsıvı gelıo yanı 100 de degıl 19da bıtıyo MAX PAYNE 2YI KURMAADIM

Diğer Yan Hesabım : tatar07

уαѕιη кανcαя

Resim

Başa Dön Başa Dön

07 Eyl 2009 [13:28]

Cvp: Cvp: Daemon Tools Lite 4.30.4 iNdirme + Kullanımı (Resimli)      Facebook'ta Paylaş
Kullanıcı avatarı
Takımım: Galatasaray
Burcum: Koç

A44T yazdı:
Yaavn Mesut Abi sağ Tıklayıp sanal CD/DVD Aygıtını Sectım 0 aygıt [F:] bir çoklu ortamda degıl dıo ben

MAX PAYNE2 YI KURCAM ve suna dıkkat ettım max payne yı ındırken 19 da dolum bıtıyo yo ve masaüstüne rar arsıvı gelıo yanı 100 de degıl 19da bıtıyo MAX PAYNE 2YI KURMAADIM

valla anlatım yukarda yapabileceğim birşey yok :=))

max payne linkiylede ilgili senin bağlantında sorun var diyebilirim. ya da dene bi tam inmişte olabilir...

Başa Dön Başa Dön

04 Şub 2010 [21:28]

Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Takımım: Beşiktaş
Burcum: Terazi

Link Kırık Yeni Link Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.Üye olmak için TIKLA ;)

Seni Farklı Yapan Ne Zenginliğin Ne Yoksunluğun Ne Güçlülüğün Ne Zayıflığın
Ne Zekan Ne Beynin Ne Yakışıklığın Nede Güzelliğin. Seni Farklı Yapan Seçimlerindir !...

Wwe Smackdown Vs Raw 2010 Daha Foxta Yayınlanmamış Dövüşleri İzlemek İstiyorsanız

Eğer Link Çalışmıyor Diye Konuyu Kilitlediysem
Ve Siz Sonradan Uploadladıysanız Bunu Bna Bildirin Ve Konunuzun Kilidini Açayım !..

Mod Boşluğumuz Var Gereksinimlerini Bilmiyorsanız Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.Üye olmak için TIKLA

Gereksinimleri Biliyorum Mod Olmak İstiyorum Ve Kendime Güveniyorum Derseniz Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz.Üye olmak için TIKLA

Sayqılarımla By_aFiLLee

Başa Dön Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 7 mesaj ]